For operatører og tjenesteleverandører

Vi tilbyr tjenester og ressurser innenfor forretningsledelse og – utvikling, prosjektledelse og ledervikariat. Vi har vært med på det meste innenfor telekom og it-faget. Sett oss på prøve!

Forretningsutvikling

Trenger du å styrke organisasjonen på midlertidig basis, eller vil du bare ha et kvalifisert råd fra utsiden? Vi kan hjelpe deg med begge deler. Våre konsulenter har jobbet med og for telekom operatører, tjenesteleverandører og i leverandørindustrien. Vi vet hva som skal til og kan gi rådene som kreerer verdi i din bedrift.

Produkt/forretningsledelse

Vårt team består av erfarne ledere med bakgrunn og ekspertise som kan hjelpe deg med å utløse potensialet i din egen organisasjon. Vi kan ta ansvar for gjennomføringen eller vi kan levere den ekstra energien og ressursene som skal til for å realisere dine prosjekter. Vi kan også jobbe direkte med ditt eget lederteam. Valgene og virksomheten er din, men vi er ivrige etter å hjelpe deg til å nå ditt potensiale. La oss snakke om hvordan vi har hjulpet andre organisasjoner til å oppnå sine mål.

Ledervikarer

Er organisasjonen strukket til bristepunktet? Vi kan gi deg pusterom mens du reorganiserer din egen virksomhet eller rekrutterer og lærer opp nye medarbeidere. Våre erfarne ledere vil hjelpe deg å sikre driften og til å holde virksomheten på rett kurs.

Program -og prosjektstyring

Vi kan telekommunikasjons -og it prosjektgjennomføring. Du kjenner din egen virksomhet, og vil være ansvarlig for endring og beslutninger. Simplica kan hjelpe deg med kunnskap og kompetanse innen prosjektledelse og med fagkompetanse innenfor it og telekom. Vi vil komplettere dine ressurser og vi tar selvsagt et leveranseansvar for de delene som naturlig faller på oss.